Útmutatók • Webuzo
Biztonsági másolat készítése a Webuzo adminisztrációs panelen
Tanulj meg, hogyan készíts biztonsági mentést a Webuzón ezzel az egyszerű útmutatóval. Ismerd meg a szükséges lépéseket, hogy megvédd a webhelyedet, adatbázisodat és emailjeidet.
Nézetek 1129Frissítve 16 zileKözzétéve: 22/09/2020által Florin P.
⚠️ Megjegyzés: Ez a cikk elavult vagy már nem aktuális információkat tartalmaz. Egyes utasítások, parancsok vagy konfigurációk esetleg már nem működnek megfelelően. Friss megoldásokért ellenőrizd a legújabb dokumentációt, vagy lépj kapcsolatba a támogatói csapattal.
Bevezetés
- Ebben a bemutatóban megmutatjuk, hogyan lehet biztonsági mentést készíteni a Webuzo adminisztrációs panelen. A Webuzo biztonsági mentési szekció csak a Webuzo adminisztrációs panel prémium verziójában érhető el, és havi licencdíjat igényel.
Elvárások
- Hozzáférés a Webuzo admin panelhez, felhasználónév és jelszó.
Lépések
- Miután bejelentkeztünk az admin panelbe, átnézzük a Szerver Használati Eszközök szekciót, és rákattintunk a Webuzo mentésre.

- A megnyíló oldalon egyetlen kattintással teljes biztonsági mentést készíthetünk szolgáltatásunkról. Ez magában foglalja a weboldalt, az adatbázist és az e-maileket.
- A lenti fülekben választhatunk Teljes biztonsági mentés, Otthoni biztonsági mentés, Adatbiztonsági mentés, Levélbiztonsági mentés, Ütemezett biztonsági mentések, Biztonsági mentési szerverek és naplók közül.
- Teljes biztonsági mentés - a biztonsági mentés tartalmazza a weboldalt, az adatbázist és az emaileket.
- Otthoni biztonsági mentés - csak a /home/admin könyvtárat fogja tartalmazni.
- Adatmentés - magában foglalja az adatbázist.
- Email biztonsági mentés - csak az e-mail fiókokkal kapcsolatos fájlokat fogja tartalmazni.
- Ütemezett biztonsági mentések - a ütemezett biztonsági mentések létrehozásának lehetősége.

- A mentési folyamat megkezdéséhez kattintson a Most mentés gombra.

- A napló szekcióban ugyanazon az oldalon a biztonsági másolat készítési folyamat nyomon követhető.

- A biztonsági másolat a lista elején tekinthető meg a befejezése után.

- Itt törölhetjük, visszaállíthatjuk és letölthetjük a biztonsági mentést tartalmazó archívumot.