Miért érdemes a Hostico szolgáltatásait választania?

Rólunk

 

Tudja meg, mit ajánlanak a WebHosting piacon

10 ok, amiért a Hostico-t választja

Nem rójuk fel a kíváncsiságot. Sok cég kínál webtárhely szolgáltatásokat, és mindegyikük azt próbálja meggyőzni Önt, hogy ők a legjobbak. Mi nem fogjuk ezt mondani. Inkább bizonyítani akarjuk, és közben elnyerni a tiszteletét.
A Hostico-nál elkötelezettek vagyunk ügyfeleink iránt, és tudjuk, hogy csak azért létezünk, hogy megkönnyítsük Önnek az üzleti tevékenységét egy könnyen használható, mindenki számára elérhető szolgáltatással. Most következzenek a 10 fő ok, amiért úgy gondoljuk, hogy felkeltjük figyelmét szolgáltatásaink iránt.

1. 24/7 segítség

Feledje el a hosszú várakozásokat, a foglalt telefonokat és az elégtelen ügyfélszolgálatot. Büszkék vagyunk a problémák gyors megoldására ügyfeleinknél, és azonnali akadálymentesítésre. Webtárhely szolgáltatásunk 24/7 ügyfélszolgálatot kínál, aminek a maximális válaszideje egy óra, az átlagos válaszidő pedig 25 perc. Amennyiben problémája van az oldallal, olyan technikai csapatot állítunk rendelkezésére, amelynek széles tapasztalata van a szakmában, és amely a lehető leggyorsabban elhárítja a problémákat.

2. Erős szerverek és gyors kapcsolat

Szerverink az utolsó generációsak, és azokra telepített szolgáltatásaink mindig optimalizáltak, biztonságosak és személyre szabottak, így a felhasználó csak a legjobbat kapja. Garantált, stabil kapcsolatot biztosítunk Önnek, így az oldala szinte azonnal betöltődik, függetlenül attól, hogy melyik helyről éri el. Mindezt Románia legfontosabb Adatközpontja, a GTS Telecom Bucureşti fedezetében kínáljuk.

3. 99,9%-os üzemidő

A megbízhatóság a webtárhely szolgáltatás egyik legfontosabb tényezője. Ha Önnek üzlete van, a weboldal megbízhatósága profitot vagy veszteséget jelenthet! Ennek megfelelően webtárhely szolgáltatásunk 99,9%-os üzemidőt garantál. Napközben vagy éjjel is biztos lehet abban, hogy az Ön weboldala működik, és látogatókat vonz.

4. Allokált tárhely és forgalom

Az Ön fontos fájljai (e-mailek, adatbázisok stb.) tárhelyre van szükségük. Szolgáltatásunk többféle webtárhely csomagot kínál ügyfelei számára az igényeiknek megfelelően, így sosem lesz hiány információit tárolásához szükséges térben.

5. Pénzvisszatérítési garancia

A kielégítő szolgáltatásnyújtás elkötelezettségében hiszünk. Ezért 30 napos, kérdések nélküli pénzvisszatérítési garanciát kínálunk. Valószínűtlen esetben, ha bármely módon nem elégedettek szolgáltatásainkkal, csak értesítenie kell minket, és pénzét visszakapja kérdezés nélkül vagy vitatkozás nélkül.

6. Hozzáférhető szolgáltatások

A legjobb minőségű szolgáltatásokat és támogatást kínáljuk árak, amelyek elérhetőek minden pénztárcához.

7. Technológiában élenjáró

Folyamatosan frissítjük és telepítjük azokat az új és stabil verziókat, amelyek a szolgáltatásokat nyújtják, amelyeket kínálunk. Emellett a szolgáltatásokat időszakosan frissítjük, hogy megfeleljünk az új követelményeknek és ügyfeleink igényeinek.

8. Azonnali aktiválás

Amikor webtárhely csomagot vásárol, azonnali aktiválást kap. Nem kell várnia az fiók aktiválására, és nem lesznek késések ebben a tekintetben!

9. Előre telepített scriptek

Webtárhely szolgáltatásunk előre telepített scripteket is kínál. Képzelje el, hogy saját blogja, fóruma, online áruháza, képgalériája és sok más is van, amelyek havonta látogatókat és eladásokat vonzanak. Mindezt anélkül, hogy ismernie kellene egy programozási nyelvet. Csak az irányítópultot kell használnia, és a scriptek pillanatok alatt telepítve lesznek.

10. Sose zárunk be

A Hostico csapata mindig online, hogy a lehető leggyorsabban aktiválja az általuk megvásárolt termékeket, és technikai támogatást nyújtson.