Ingyenes SitePad sitebuilder minden webtárhely csomaghoz

Sitebuilder

 

ingyenesen a SitePad-en keresztül

Ingyenes SitePad weboldalépítő

Az online weboldal publikálása sosem volt ilyen egyszerű. Az ingyenesen elérhető új SiteBuilderrel, amelyet a webtárhelyi terveinkhez biztosítunk, profi megoldásokat érhet el néhány kattintással.

Statikus weboldalak

A SitePad HTML, CSS és JS típusú statikus oldalakat használ, hogy a létrehozott weboldal gyorsabb sebességgel fusson.

Sokoldalúság

Az összes létrehozott oldal optimalizálva van a válaszidő és az megjelenés szempontjából, függetlenül attól, hogy a weboldalat egy asztali vagy mobil eszközről érhetik el.

Húzd-és-ejtsd szerkesztő

Az egér alapfunkciójának használatával módosíthatók az oldalon lévő összes grafikus elemek: a képek méretei, a bekezdések struktúrája vagy a médiafájlok pozíciója.

Design rugalmasság

Több mint 535 grafikai téma áll rendelkezésre, melyek széles kategóriákat fednek le, mint például a blog, üzlet, portfólió, étterem, utazás és sok más.

Közösségi Média Platformok

Az online közösségi média alapköve lett az online üzleti életben. Az alkalmazás automatikusan beilleszti a Facebook és Twitter fiókjait a weboldalába.

Média Integráció

A SiteBuilder lehetővé teszi a videók és hangfájlok helyi tárolásból történő beillesztését, vagy HTML embed kód használatával való beillesztését

Több weboldal

Függetlenül attól, hogy egyetlen domainen vagy többön implementálunk, a SitePad segítségével különböző témákat telepíthetünk minden domainre, újabb tárhely csomag vásárlása nélkül.

Kapcsolat oldal

A weboldal látogatóival való kapcsolattartás sosem volt ilyen egyszerű. Egy kapcsolatfelvételi űrlap integrálása csak néhány kattintás!

Widget-ek

Az alkalmazás több mint 40 widget-et tartalmaz, amelyek funkcionális és grafikai elemeket tartalmaznak.

Tutorial

A SitePad jellemzőiről és használatáról további részletekért és tutorialokért látogassa meg a Egy weboldal létrehozása 3 egyszerű lépésben oldalt.

Sitepadban készült weboldalak példái