🍁 Autumn Sale — Akár 70% kedvezmény a hoszting és domain szolgáltatásokra
aktiváld most
Útmutatók • Kereskedelmi

A személyes adatok frissítése az ügyfélszámlán

Tudd meg, hogyan frissítheted a személyes adataidat a Hostico ügyfélszámládon, lépésről lépésre, hogy az információk helyesek és naprakészek maradjanak.

3
Nézetek 2643Frissítve 2 aniKözzétéve: 03/03/2018által Mark D.

Bevezetés

  • Ebben az oktatóanyagban megmutatjuk, hogyan frissítheti a személyes adatokat az ügyfélszámláján.

Követelmények

  • Hostico ügyfélszámla

Lépések

  • A kliens fiókba való sikeres bejelentkezés után lépjen a Felhasználó, az oldal bal oldalán.
  • Egy új ablak nyílik meg, amelyben módosítani fogjuk a mezőket a Klienst profil szakaszban. Ez az ablak lehetővé teszi az összes adat frissítését az ügyfél fiókjában
  • Adata módosítása után kattintson a Frissítés gombra, hogy elkerülje a megadott információk elvesztését.

Megjegyzés

  • A adatoknak teljesnek és valódinak kell lenniük, és magánszemélyek esetében felnőtt személyhez kell tartozniuk!
  • A kliens fiókjában lévő adatok frissítése szükséges a számlázási információk módosítása esetén.
  • Amennyiben a vevői fiókban már ki lett állítva egy (vagy több) proforma számla, azok adatai nem frissülnek automatikusan az adatváltozások következtében. Ezen részlet érdekében a proformákat a fiókjából kell frissítenie: Proforma Számla Frissítése.
  • A jogi személyek esetében, amelyek nem rendelkeznek nyilvántartási számmal a Cégjegyzékben, a "Cégjegyzéki nyilvántartási szám" mező kötőjellel (-) lesz kitöltve.

Hasonló cikkek

Nézetek 2,643
Két éve frissítve

Tudd meg, hogyan frissítheted a személyes adataidat a Hostico ügyfélszámládon, lépésről lépésre, hogy az információk helyesek és naprakészek maradjanak.

Nézetek 1,308
Két éve frissítve

A globális kiterjesztésekkel (gTLD) rendelkező domainek tulajdonosi adatainak frissítéséhez szükséges lépésekről szóló információ.

Nézetek 1,826
11 hónappal ezelőtt frissítve

Tudd meg, hogyan tudod véglegesen törölni a Hostico ügyfélszámládat egyszerű lépésekben. A törlés megerősítése minden személyes adatot eltávolít, visszaállítási lehetőség nélkül.