Információk a Hostico szolgáltatások kezelésével kapcsolatban, valamint a cPanel és Plesk frissítésekről

 
Minden információ megtalálható az új ügyféltámogatási rendszerről, a BT kártyás fizetési modulra való áttérésről, valamint a cPanel és Plesk árfrissítésekrőlHosticoblogKözzétéve 09/06/2023 által Mark Dohi
Támogatási órák és cPanel és Plesk frissítések

Szolgáltatásaink és technológiáink folyamatosan frissülnek, hogy javítsák az általános felhasználói élményt. Ezúton meghívjuk Önt, hogy tájékozódjon a cég legújabb híreiről, valamint a cPanel és Plesk kereskedelmi irányelveiben végrehajtott változásokról.

Online fizetési feldolgozó

2022 áprilisának végén bejelentettük a bankszámlák áthelyezését a Banca Transilvania-hoz, valamint egy USD számla megnyitását az amerikai dollárral történő számlafizetést igénylő ügyfelek számára.
Az átállási folyamat zökkenőmentesen zajlott, és a visszajelzések pozitívak voltak. Ennek eredményeként úgy döntöttünk, hogy a kártyás fizetési szolgáltatásokat is centralizáljuk a BT keretében.
Az átállás az új feldolgozóra 2023.06.04-én történik, és két új funkciót vezet be:

  • Egy USD fizetési portál minden olyan ügyfél számára, akik a Hostico.com verziójához férnek hozzá, vagy USD-t állítottak be a fiókjukban
  • Egy új kártya kezelési rendszer, amely lehetővé teszi több kártya hozzáadását és kezelését

A kártyák hozzáadása jelentősen megkönnyíti a számlafizetés folyamatát, az adatokat, miután mentve lettek a fiókba, nem kell újra megadni a későbbi tranzakciókhoz.

Mint szolgáltató, a Hostico nem tárolja a platformba beírt kártyák "érzékeny" adatait, ez a folyamat teljes mértékben a fizetési feldolgozó által történik.

A bankkártyák kezelésének bevezetésével azok az ügyfelek, akik előfizetésüket aktiválták egy szolgáltatáson 2023.04.06-a előtt, frissíteniük kell a rendszeres fizetéshez használt bankkártyáik adatait. Az érintett személyeket a Hostico támogató csapata fel fogja venni a kapcsolatot annak érdekében, hogy biztosítsa a rendszeres fizetés folyamatosságát az újonnan bevezetett rendszeren.

A bankkártya feldolgozóváltás nem hoz jelentős változásokat a kliens fiókjából történő tranzakciók folyamatában, és az eddig megszokott felület változatlan marad. Ajánljuk, hogy tájékozódjon az Adatlapok kezelése és a Rendszeres fizetés kezelése cikkekben további információkért.

Támogatási idők

Számunkra a támogatási rendszer az ügyfelekkel való kapcsolatunk egyik alapköve. Ezen alapulva szeretnénk bővíteni a nyújtott szolgáltatásokat. Ennek eredményeként egy új rendszert dolgoztunk ki a kliens oldalon, amely lehetővé teszi a webtárhely csomagok tulajdonosainak, hogy órákat vásároljanak támogatási műveletek elvégzéséhez, amelyek nem szerepelnek a standard támogatásban.

A támogatási órák számlálása az operátor által a probléma megoldására fordított idő alapján történik. Az elvégzett műveletek általános adminisztrációja és az elérhető órák általános helyzete nyomon követhető lesz a kliensfiókon található grafikus felületről.

Az asszisztencia óráit mind a fő fiók adminisztrátora, mind a jóváhagyott technikai alfiókok használhatják ilyen típusú műveletek végrehajtásához.

Az alapvető támogatás továbbra is ingyenes marad a Hostico által kezelt bármely tárhelycsomag vásárlása esetén.

További információk az asszisztencia óráival kapcsolatban, valamint részletes magyarázatok a óraszámláló felületről az Asszisztencia órák cikkben találhatók.

cPanel & Plesk tarifajavítások

2023.01.01-től kezdődően a cPanel licencszolgáltatója (és a Plesk márkanév tulajdonosa) megemelte a cPanel (WHM) és a Plesk licenc típusaihoz alkalmazott árakat.

Az előző drágulásokhoz hasonlóan úgy döntöttünk, hogy elősegítjük ügyfeleinket, így az első hónapokban a költségemeléseket teljes egészében a Hostico vállalta. Azonban ezeket a változásokat követően kénytelenek vagyunk az árakat módosítani a változások tükrözésére. Így 2023.03.23-tól kezdődően a cPanel és a Plesk licencelése az alábbi árszerkezetet fogja követni:

Licenc
Jelenlegi Díj
Új Díj
cPanel 1 Fiók
8.99 €
10.99 €
cPanel 5 Fiók
15.99 €
20.99 €
cPanel 30 Fiók
21.99 €
28.99 €
cPanel 50 Fiók
31.99 €
40.99 €
cPanel 100 Fiók
39.99 €
52.99 €
Reseller 5 Extra Fiók
1.00 €
1.75 €
Plesk Admin
8.99 €
10.99 €
Plesk Pro
12.99 €
16.99 €
Plesk Host
20.99 €
26.99 €

*A táblázatban szereplő árak havi számlázási időszakra vonatkoznak, és nem tartalmazzák az alkalmazandó 19%-os ÁFA-t.

A licencbeszerzés költségének emelkedése nem érinti a megosztott tárhely csomagok alapdíját, a különbséget továbbra is mi álljuk.
A már aktivált VPS / Reseller tárhely csomagok esetében, amelyeket a 2023.03.23. előtt aktiváltak, az új díj csak 2023.05.01. napjától lesz érvényes.
A Reseller tárhely csomagokban az új ár csak a kiegészítő fiókokra vonatkozik (a 10 előre meghatározott fiókon felüli).

Megértjük, hogy ezek az áremelkedések pénzügyi hatással vannak az igénybe vett szolgáltatásokra, azonban sajnos nem tudjuk befolyásolni a harmadik fél szolgáltató döntéseit. Biztosíthatjuk Önöket, hogy elkötelezettek vagyunk a minőségi és megbízható szolgáltatás nyújtása iránt, és mindent megteszünk az versenyképes áraink fenntartása érdekében.

blog

Hostico Hírek
Hírlevél és Számlák összevonása
Hírlevél és Számlák összevonása

Fiók adminisztrációs elemei

Az új ügyfélfiók adminisztrációs elemeit implementálták a Hostico platformján

Izolált alkalmazotti fiókok és távoli MySQL
Izolált alkalmazotti fiókok és távoli MySQL

Ügyfél funkciók - július

Folytatjuk az ügyfélfiók fejlesztését az új, rugalmas alkalmazotti fiók rendszerrel és a távoli MySQL hitelesítéssel.

VPS KVM és Szolgáltatási Átalakítások
VPS KVM és Szolgáltatási Átalakítások

Hostico frissítései október hónapban

A Hostico új VPS szolgáltatást hozott létre KVM technológián alapulva

Számlák szétválasztása és tömeges megújítás
Számlák szétválasztása és tömeges megújítás

Ügyfél funkciók - December

Az év vége új funkciókkal érkezik az Hostico-hoz, amelyeket bevezetnek az ügyfélfiókban