Az Hostico csapat által fejlesztett ügyfélfiók új elemei

 
Az év vége új funkciókkal érkezik az Hostico-hoz, amelyeket bevezetnek az ügyfélfiókbanHosticoblogKözzétéve 09/06/2023 által Mark Dohi
Számlák szétválasztása és tömeges megújítás

Az 2022-es év termékeny volt a Hostico számára, amikor jelentős erőfeszítéseket tettünk a ügyfélfiók jelentős fejlesztése érdekében, hogy minél hatékonyabb felhasználói élményt nyújthassunk. Az ügyfélfiókon túl, októberben bevezettünk egy új VPS KVM hoszting szolgáltatást, amely nagyobb sikert ért el, mint amire eredetileg számítottunk.

Köszönetet szeretnénk mondani a folyamatos támogatásért és azért, hogy újra minket választottak. Célunk, hogy megbízható partnerei legyünk, és segítsük Önöket abban, hogy elérjék céljaikat az egyéni igényekre szabott megoldásaink nyújtásával.
A következőkben meghívjuk Önöket, hogy tekintsék át a Hostico által bevezetett új frissítéseket:

Szolgáltatások elválasztása

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor több szolgáltatás szerepel egyetlen proforma számlán, mert azok azonos lejárati dátummal rendelkeznek, vagy mert korábban egyidejűleg vásárolták meg. Korábban az elemek szétválasztása csak a Hostico támogató csapatához történő kérelem útján volt lehetséges, de mostantól ez a folyamat elérhetővé vált az ügyfél felületén is.

Elemek szétválasztása a számláról

Ez a folyamat hasznos lehet, amikor egyetlen számlán több termék vagy szolgáltatás szerepel, amelyeket különböző vállalatok vagy magánszemélyek fizetnek, és szükség van ezek szétválasztására. Amikor a számla felosztásra kerül, a generált proforma számlák számlázási adatai automatikusan a megfelelő ügyfélfiókra lesznek beállítva, az összegek pedig megegyeznek az eredeti számláéval.

További információkat a szolgáltatások szétválasztásával kapcsolatban, valamint a szétválasztási eljárásról a következő cikkekben találhatóak: "Mit jelent a szolgáltatások elkülönítése a számlától?" és "Szolgáltatások elkülönítése számlától".

Újrafizetés tömegesen (Bulk Renew)

A domainek kezelése még soha nem volt ilyen könnyű az új tömeges újrafizetési funkcióval. Az összes fiókban lévő domain egyszerű gombnyomással megújítható, és azok esetében, amikor több domaint szeretnénk egyszerre megújítani, elérhetővé tettük a tömeges szelektív újrafizetést.

Domain újrafizetési lehetőségek

Amikor a domainek tömegesen megújulnak, egyetlen proforma számla kerül kiállításra a ügyfél fiókjában, amely tartalmazza az egyes domaineket az adott kiterjesztésre vonatkozó megfelelő díjjal a meghatározott számlázási időszakra.
Ha egy domain az egyik alkalmazott alapértelmezett számlázási adatait használja, a domainek megújításának számlája automatikusan az adott alkalmazottra kerül kiállításra, míg a többi domain, amelyek más adatokat használnak, külön generált proforma számlával rendelkeznek.

További részletekért javasoljuk az alábbi oldalak megtekintését: "Mit jelent a domainek tömeges megújítása?" és "Domainek tömeges megújítása (Tömeges megújítás)".

Domenii frissítések

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi domain díjszabások megváltoztak:

Kiterjesztés
Jelenlegi díj
Új díj
.ae
24.99 €
34.99 €
.biz
13.99 €
16.99 €
.business
7.99 €
9.99 €
.co
23.99 €
26.99 €
.dentist
35.99 €
39.99 €
.digital
22.99 €
26.99 €
.hr
149.99 €
270.99 €
.live
18.99 €
22.99 €
.name
12.99 €
23.99 €
.no
23.99 €
28.99 €
.restaurant
37.99 €
43.99 €
.autos
69.99 €
16.99 €
.cloud
78.99 €
21.99 €
.homes
54.99 €
14.99 €

*A táblázatban szereplő díjak nem tartalmazzák az 19%-os áfát.

A változások az általunk együttműködő domain szolgáltató által végrehajtott árbeállításokra reagálva jönnek létre, és ezeket alkalmazzák minden lehetséges eljárásra a domain névvel kapcsolatban (regisztráció/megújítás/transzfer).

Affiliate Módosítások

Az affiliate rendszer kezdetektől fogva lehetőséget nyújtott ügyfeleinknek, hogy bevételeket generáljanak a Hostico szolgáltatásainak saját weboldalaikon vagy más marketing csatornákon keresztül történő promóciójával.
A résztvevők számának jelentős növekedése és a felhasználónkénti kifizetett összeg emelkedése miatt úgy döntöttünk, hogy emeljük a kifizetési minimális összeget 500 EUR-ról szolgáltatási szerződésenként 1000 EUR-ra.
Ez elősegíti a kifizetési folyamat gördülékenységét, csökkentve a kérések számát egy évben.

A Hostico csapata Boldog Ünnepeket és egy lehető legjobb 2023-as évet kíván!

blog

Hostico Hírek
Hírlevél és Számlák összevonása
Hírlevél és Számlák összevonása

Fiók adminisztrációs elemei

Az új ügyfélfiók adminisztrációs elemeit implementálták a Hostico platformján

Izolált alkalmazotti fiókok és távoli MySQL
Izolált alkalmazotti fiókok és távoli MySQL

Ügyfél funkciók - július

Folytatjuk az ügyfélfiók fejlesztését az új, rugalmas alkalmazotti fiók rendszerrel és a távoli MySQL hitelesítéssel.

VPS KVM és Szolgáltatási Átalakítások
VPS KVM és Szolgáltatási Átalakítások

Hostico frissítései október hónapban

A Hostico új VPS szolgáltatást hozott létre KVM technológián alapulva

Támogatási órák és cPanel és Plesk frissítések
Támogatási órák és cPanel és Plesk frissítések

Támogatási rendszer a Hostico fiókon belül

Minden információ megtalálható az új ügyféltámogatási rendszerről, a BT kártyás fizetési modulra való áttérésről, valamint a cPanel és Plesk árfrissítésekről